Skærmvæg

Om NEWS Skole

NEWS Skole er skræddersyet til undervisning. Til hvert indslag er der udarbejdet opgavesæt baseret på en 45 minutters lektion.

NEWS Skole formidles af den tværfaglige undervisningsplatform, Educas.com, der ejes af Ordbogen A/S.

NEWS Skole er tre ugentlige nyhedsindslag af hver cirka 6 minutters varighed. Nyhedsindslagene er leveret i tv-kvalitet og produceret til folkeskolens udskolingsklasser og ungdomsuddannelserne.

NEWS Skole indeholder hver uge tre aktuelle historier med baggrund og perspektivering, der gør det enkelt at arbejde kvalificeret videre i klasserne.

NEWS Skole præsenteres af TV 2 NEWS’ værter, i et klart og levende sprog med masser af forklarende grafik.

NEWS Skole leveres med et ugentligt opgavesæt, hvor der er opgaver til hver af de tre historier.

Opgaverne har udgangspunkt i de enkelte indslag og relaterer til Fælles Mål. Opgaverne er oftest målrettet samfundsfag, dansk og matematik.

Der er forskellige opgavetyper til hvert indslag. Det kan fx være individuelle opgaver, gruppeopgaver, klassedebat, rollespil, klasseundervisning m.m.

Til perspektivering er indslagene fulgt op af flere undervisningsidéer og forslag til, hvor der kan søges yderligere information om emnet.

Opgaverne er udarbejdet af lærere, med linjefag i blandt andet samfundsfag og matematik. De har alle mange års erfaring i at undervise og udarbejde undervisningsmaterialer.

Hver onsdag lægger vi nye udsendelser på educas.com. Du kan altid finde tidligere opgaver og udsendelser i Educas’ biograf, og de vil blive liggende på sitet permanent.

Du kan kontakte os her:

Educas
Ordbogen A/S
Billedskærervej 8
5230 Odense M

Email: feedback@educas.com

og

NEWS Skole
TV 2 Danmark A/S
Teglholm Allé 16
2450  København SV

Email: newsskole@tv2.dk

SENESTE INDSLAG